Buffalo Wing Pizza Roll-Up (echipa Robert versiune)
Buffalo Wing Pizza Roll-Up (echipa versiunea Robert) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 602 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, sare, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până drojdie ai putea urma acest curs principal cu Tort De Drojdie De Afine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Buffalo Wing Pizza (Tipul Echipei), Buffalo Wing Dip, și Buffalo Wing Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă sarea, zahărul și drojdia în apa caldă și se lasă drojdia să se dovedească. ("Proofing" drojdia o testează pentru viabilitate. Se va dezvolta spumă care arată ca capul unei bere. Dacă nu dovedește, drojdia este moartă și ar trebui aruncată.) Proofing durează aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Așezați făina într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de aluat și, prin tubul de alimentare cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet amestecul de drojdie dovedit, până când aluatul se reunește și este o masă coezivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați aluatul pe o placă înmuiată și frământați aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Așezați într-un castron, acoperiți cu un prosop curat și lăsați aluatul să crească, astfel încât să se dubleze aproximativ în volum. (Aceasta va dura aproximativ 30 de minute până la o oră). Aluatul a crescut suficient dacă faceți o indentare cu degetul și nu se întoarce.) Puneți aluatul în jos și lăsați-l să crească din nou. (Permiterea aluatului să crească a doua oară îi conferă o textură mai fină.) Notă: nu va crește la fel de mult a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
5
În timp ce aluatul crește, pregătiți toppingul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu - mare într-o cratiță mare și sotati usturoiul și ceapa până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați pătrunjel, sare și roșii. Gatiti aproximativ 20 de minute pentru a permite aromelor sa se integreze. (Începeți puiul așa cum este descris mai jos, în timp ce sosul se gătește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se ia de pe foc și se amestecă făina instantanee pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se amestecă cu un blender de imersie, apoi se lasă deoparte scurt.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
10
În timp ce sosul se gătește, într-o tigaie separată, încălziți cealaltă lingură de ulei de măsline la foc mediu și rumeniți puiul măcinat, rupând bucățile în timp ce gătește. Când puiul măcinat s-a rumenit, scoateți-l de pe foc, sfărâmați-l în brânză albastră și amestecați sosul de aripi de bivol și iaurtul. Îndoiți acest amestec în sosul de roșii. Dacă amestecul este absolut prea curgător pentru un topping de pizza, adăugați mai multă făină instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Bivoli
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți 2 cercuri (14 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați-le în pietre de pizza presărate cu făină de porumb. Se acoperă cu toppingul de pizza cu pui de bivol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui De Bivol
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
13
Rotiți și sigilați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când aluatul este rumenit frumos.