Budincă Ușoară De Orez
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 20 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budincă Ușoară De Orez, Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S, și Budincă ușoară de semințe de Chia în 3 pași simpli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul cu sârmă într-o cratiță mare. Adăugați treptat laptele, bătând până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de budincă uscată; se amestecă 2 minute sau până se omogenizează bine. Se amestecă orezul și stafidele.
Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se răcește 5 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă uniform în 10 feluri de mâncare pentru desert sau într-un bol de servire de 1-1/2 litri.
Se presară uniform cu scorțișoară și nucșoară.
Se servește cald. Sau, acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.