Budincă de pâine cu mere și scorțișoară cu sos de ghimbir
Budinca de pâine cu scorțișoară de mere cu sos de ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 327 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de sare, extract de rom, extract de rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Budincă De Pâine Cu Scorțișoară Și Mere, Budincă De Pâine Cu Scorțișoară De Mere, și Budincă De Pâine Cu Scorțișoară De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați ouăle, laptele, extractul de rom, sarea și zahărul brun. Se amestecă pâinea cu stafide, umplutura de plăcintă, stafidele și pachetele de fulgi de ovăz până când cuburile de pâine sunt umede. Pulverizați un vas de copt de 9 x 12 inci cu spray-ul pentru tigaie și turnați amestecul în vas. Se lasă deoparte 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Stafide
Cuburi De Pâine
Zahăr Brun
Plăcintă De Umplere
Extract De Rom
Fulgi De Ovăz
Stafide
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Coaceți budinca până când a crescut, s-a rumenit și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
4
Pentru sos: combinați toate ingredientele într-un castron și amestecați cu un mixer manual până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Serviți pâinea cu o păpușă de sos. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.