Budincă Cu Zahăr Brun
Budinca de zahăr brun este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vanilie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Budincă Cu Zahăr Brun, Budincă de pâine cu zahăr brun cu CR cca anglaise, și Budincă de Butterscotch cu bezea de zahăr Bourbon-brun.
Instrucțiuni
Se amestecă jumătate și jumătate, zahărul brun și amidonul de porumb într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și se încălzește la foc moderat, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și amestecul este încălzit (nu lăsați să fiarbă).
Bateți gălbenușurile și sarea într-un castron mediu până se omogenizează, apoi adăugați amestecul fierbinte jumătate și jumătate într-un flux lent, amestecând. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, șoptind, până când amestecul ajunge doar la fierbere, apoi fierbeți, șoptind, 1 minut (amestecul se va îngroșa). Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat și se amestecă untul și vanilia până se încorporează untul. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând frecvent, până când budinca este rece, aproximativ 10 minute.
Bateți smântâna grea cu smântâna într-un castron cu un tel până când amestecul ține doar vârfuri rigide.
Împărțiți budinca în 6 boluri mici, apoi acoperiți fiecare porție cu o bucată generoasă de smântână.