Budincă Cremoasă De Pâine De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca cremoasă de pâine de afine. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 961 calorii, 19g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 20. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr de cofetari, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budincă Cremoasă De Pâine De Afine, Budinca De Pâine De Afine, și Budinca De Pâine De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Tăiați crustele de pe pâine și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Ar trebui să aveți aproximativ 10 1/2 căni de cuburi. Aranjați pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Urmăriți cu atenție pentru a vă asigura că nu se rumenesc prea mult; lăsați deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit. Într-o cratiță, încălziți jumătate și jumătate, smântână, sare și fasole de vanilie la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu arde sau nu se lipeste de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă atinge un foc rapid (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul. Puneți deoparte pentru a infuza 10 până la 15 minute. Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul împreună.
Amestecând constant, adăugați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară într-un bol mare pentru a netezi amestecul și a îndepărta fasolea de vanilie.
Adăugați cubulețele de pâine, aruncați bine și lăsați să se înmoaie până se absoarbe. Îndoiți amestecul ocazional pentru a asigura o înmuiere uniformă. Într-un procesor de alimente puls fructe de padure pentru a le taie aproximativ. Împingeți-le cu grijă în cuburile de pâine înmuiate. Împărțiți jumătate din amestecul de pâine între 20 de ramekine, căni cu cremă sau căni de desert, rezervând restul, umplându-le pe jumătate.
Puneți o linguriță de marmeladă de portocale în fiecare ramekin, apoi completați cu amestecul de pâine înmuiat rămas. Aranjați budincile într-o baie cu apă fierbinte.
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute pentru budinci individuale.
Serviți cald sau răcit, praf cu zahăr de cofetărie.