Budincă Cremoasă De Pâine De Afine

Budincă Cremoasă De Pâine De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca cremoasă de pâine de afine. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 961 calorii, 19g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 20. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr de cofetari, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budincă Cremoasă De Pâine De Afine, Budinca De Pâine De Afine, și Budinca De Pâine De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați crustele de pe pâine și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Ar trebui să aveți aproximativ 10 1/2 căni de cuburi. Aranjați pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Urmăriți cu atenție pentru a vă asigura că nu se rumenesc prea mult; lăsați deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit. Într-o cratiță, încălziți jumătate și jumătate, smântână, sare și fasole de vanilie la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu arde sau nu se lipeste de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă atinge un foc rapid (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul. Puneți deoparte pentru a infuza 10 până la 15 minute. Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Amestecând constant, adăugați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară într-un bol mare pentru a netezi amestecul și a îndepărta fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați cubulețele de pâine, aruncați bine și lăsați să se înmoaie până se absoarbe. Îndoiți amestecul ocazional pentru a asigura o înmuiere uniformă. Într-un procesor de alimente puls fructe de padure pentru a le taie aproximativ. Împingeți-le cu grijă în cuburile de pâine înmuiate. Împărțiți jumătate din amestecul de pâine între 20 de ramekine, căni cu cremă sau căni de desert, rezervând restul, umplându-le pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Puneți o linguriță de marmeladă de portocale în fiecare ramekin, apoi completați cu amestecul de pâine înmuiat rămas. Aranjați budincile într-o baie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute pentru budinci individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți cald sau răcit, praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista