Budincă Cremoasă De Pâine De Afine

Budincă Cremoasă De Pâine De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca cremoasă de pâine de afine. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 961 calorii, 19g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 20. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr de cofetari, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budincă Cremoasă De Pâine De Afine, Budinca De Pâine De Afine, și Budinca De Pâine De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați crustele de pe pâine și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Ar trebui să aveți aproximativ 10 1/2 căni de cuburi. Aranjați pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Urmăriți cu atenție pentru a vă asigura că nu se rumenesc prea mult; lăsați deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit. Într-o cratiță, încălziți jumătate și jumătate, smântână, sare și fasole de vanilie la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu arde sau nu se lipeste de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă atinge un foc rapid (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul. Puneți deoparte pentru a infuza 10 până la 15 minute. Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Amestecând constant, adăugați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară într-un bol mare pentru a netezi amestecul și a îndepărta fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați cubulețele de pâine, aruncați bine și lăsați să se înmoaie până se absoarbe. Îndoiți amestecul ocazional pentru a asigura o înmuiere uniformă. Într-un procesor de alimente puls fructe de padure pentru a le taie aproximativ. Împingeți-le cu grijă în cuburile de pâine înmuiate. Împărțiți jumătate din amestecul de pâine între 20 de ramekine, căni cu cremă sau căni de desert, rezervând restul, umplându-le pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Puneți o linguriță de marmeladă de portocale în fiecare ramekin, apoi completați cu amestecul de pâine înmuiat rămas. Aranjați budincile într-o baie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute pentru budinci individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți cald sau răcit, praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista