Budinci De Ciocolată Cu Lapte Cu Unt De Arahide

Budinci de ciocolata cu lapte unt de arahide este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu lapte importată, pudră naturală de cacao, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Unt de arahide stratificat și budinci de ciocolată cu lapte, Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, și Unt De Arahide Și Lapte De Ciocolată Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente într-o cratiță mare pentru a amesteca.Treceți treptat în lapte, apoi smântână.
Bateti la foc mediu pana vine amesteculsă fiarbă. Apoi se fierbe până se îngroașă, amestecândîn mod constant, aproximativ 30 de secunde.
Bateti inuntul de nucă; se fierbe din nou până se îngroașă,șoptind des, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă în vanilie. Împărțiți-vă între șase pahare sau vase de 1 cană(Generos 1/3 cană fiecare). Răciți descoperitîn timp ce pregătiți budinca de ciocolată.
Bateți mai întâi4 ingrediente într-o cratiță mare și grea.Treceți treptat în lapte, apoi smântână.
Bateți la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe până se îngroașă,amestecând constant, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ciocolată tocată.Se fierbe până se topește ciocolata și budinca este din nou groasă, șoptind des, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă în vanilie.Budinca rece 5 minute. Lingură deasupra budinca de arahide, împărțind în mod egal (aproximativ 1/3cup fiecare). Chill budinci descoperite până larece, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Bateti crema si pudrazahăr într-un castron mediu până la vârfuri moi. Spoontopping pe budinci și servi.