Budinca Yorkshire

Budinca Yorkshire
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați budinca Yorkshire. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă de la Closet Cooking are 2637 de fani. Dacă aveți la îndemână picături de carne de vită prăjită, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați cele patru, laptele, ouăle, sarea și 2 linguri de picături într-un castron mare până se omogenizează.Împărțiți picăturile rămase între 12 găuri pentru brioșe într-o tigaie pentru brioșe și puneți-le într-un cuptor preîncălzit de 232° timp de 5 minute.Trageți cu grijă tigaia din cuptor și lingurați aluatul în fiecare gaură de brioșă umplându-le cam la jumătate.Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți timp de 20 de minute, reduceți focul la350 și coaceți până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți din cuptor și bucurați-vă cât este încă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista