Budinca De Pâine Mexicană

Budinca De Pâine Mexicană
Budinca de pâine mexicană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 528 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, queso manchego, pâine x2x din trei rulouri lungi de 6 până la 7 inci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Budinca De Pâine Mexicană, Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană), și Budincă Mexicană De Pâine Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. topiți 4 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Bateți în ulei de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PorumbUlei De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Periați foaia de copt cu margini mari cu un amestec de unt. Aranjați felii de pâine pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Ungeți generos pâinea cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
5
Coaceți feliile de pâine 10 minute; întoarceți feliile și coaceți până devin aurii și crocante, cu aproximativ 5 minute mai mult. Mișto. Aranjați pâinea în vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
6
Aduceți zahăr brun, 1 1/2 căni de apă, bețișoare de canela, anason și 6 linguri de unt la fiert într-o cratiță medie, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. (Pâinea și siropul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți pâinea și păstrați-o la temperatura camerei. Acoperiți și răciți siropul. Rewarm sirop înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AnasonAnason
UntUnt
PâinePâine
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă treptat sirop cald peste felii de pâine, permițând absorbția unei părți din sirop înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SiropSirop
8
Presărați stafide, migdale și alune. Acoperiți vasul cu folie și coaceți până când pâinea este ușor înmuiată și siropul clocotește, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ArahideArahide
StafideStafide
PâinePâine
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați 2 felii de pâine pe fiecare farfurie; lingurați puțin sirop, stafide și nuci. Completați fiecare cu queso manchego.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
StafideStafide
PâinePâine
SiropSirop
NuciNuci
10
Serviți cu crema mexicana, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
11
* Brânză ușoară galben deschis, semi-moale, care este diferită de brânza spaniolă îmbătrânită cu același nume. Înlocuiți Cheddar ușor, Monterey Jack sau Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
BrânzăBrânză
MuensterMuenster
12
** Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
SmântânăSmântână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Revista