Budinca de pâine mexicană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 528 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, queso manchego, pâine x2x din trei rulouri lungi de 6 până la 7 inci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Budinca De Pâine Mexicană, Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană), și Budincă Mexicană De Pâine Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. topiți 4 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Bateți în ulei de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Periați foaia de copt cu margini mari cu un amestec de unt. Aranjați felii de pâine pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Ungeți generos pâinea cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
5
Coaceți feliile de pâine 10 minute; întoarceți feliile și coaceți până devin aurii și crocante, cu aproximativ 5 minute mai mult. Mișto. Aranjați pâinea în vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
6
Aduceți zahăr brun, 1 1/2 căni de apă, bețișoare de canela, anason și 6 linguri de unt la fiert într-o cratiță medie, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. (Pâinea și siropul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți pâinea și păstrați-o la temperatura camerei. Acoperiți și răciți siropul. Rewarm sirop înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Anason
Unt
Pâine
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se toarnă treptat sirop cald peste felii de pâine, permițând absorbția unei părți din sirop înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Sirop
8
Presărați stafide, migdale și alune. Acoperiți vasul cu folie și coaceți până când pâinea este ușor înmuiată și siropul clocotește, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Arahide
Stafide
Pâine
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Așezați 2 felii de pâine pe fiecare farfurie; lingurați puțin sirop, stafide și nuci. Completați fiecare cu queso manchego.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Stafide
Pâine
Sirop
Nuci
10
Serviți cu crema mexicana, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Mexicană
11
* Brânză ușoară galben deschis, semi-moale, care este diferită de brânza spaniolă îmbătrânită cu același nume. Înlocuiți Cheddar ușor, Monterey Jack sau Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Brânză
Muenster
12
** Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.