Budinca De Pâine Mexicană

Budinca De Pâine Mexicană
Rețeta Budinca de pâine mexicană ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 30 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 142 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți parte de umiditate scăzută-brânză mozzarella degresată, băț de scorțișoară, 1/4 qt. apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Pâine Mexicană, Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană), și Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, piloncillo, scorțișoară și cuișoare la fiert în cratiță medie; se fierbe la foc mediu 20 min. sau până la consistența asemănătoare siropului, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți din căldură; păstrați cald.
3
Se încălzește cuptorul la 177°. aruncați cuburile de pâine cu unt; se întinde pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați în castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați stafide și nuci; se amestecă ușor. Sirop de tulpină; aruncați bățul de scorțișoară și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Adăugați sirop în amestecul de pâine; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Lăsați să stea 10 min., amestecând frecvent. Între timp, combinați brânzeturile.
9
Puneți jumătate din amestecul de pâine în 2-qt. caserola; se presară cu jumătate din amestecul de brânză. Repetați straturile; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
10
Coaceți 25 min. sau până când brânza se topește și se rumenesc, descoperind ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Revista