Budinca de pâine cu mere a bunicii
Budinca de pâine cu mere a bunicii este un desert care oferă 8 porții. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 de calorii , 5 g de proteine și 14 g de grăsimi . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a fost perfectă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ o oră . Mergeți la magazin și cumpărați mere, cuburi de pâine, amestecul de zahăr brun Splenda® și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de pâine cu mere a bunicii mele , Budinca de pâine cu tiramisu și Budinca de pâine cu banane Foster pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o tavă de copt de 18x28 cm.
Într-un bol mare, combinați pâinea, stafidele și merele. Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați 1/2 cană de amestec de zahăr brun SPLENDA®, 1 3/4 căni de lapte și 1/4 cană de margarină. Gătiți și amestecați până când margarina se topește.
Se toarnă peste amestecul de pâine din bol.
Într-un castron mic, amestecați scorțișoara, 1/2 linguriță de vanilie și ouăle.
Turnați amestecul de pâine în vasul pregătit și turnați amestecul de ouă peste pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40-50 de minute sau până când centrul se întărește și merele sunt fragede.
În timp ce budinca se coace, amestecați într-o cratiță îndulcitorul granulat SPLENDA®, 2 linguri de amestec de zahăr brun SPLENDA®, 1/2 cană de lapte și 1/2 cană de margarină. Aduceți la fierbere, apoi luați de pe foc și adăugați 1 linguriță de vanilie.
Se servește peste budincă de pâine.