Chifle De Vită Corned Deviled

Chifle De Vită Corned Deviled
Reteta Deviled chifle de carne de vită Corned poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 336 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți rulouri hoagie, procesați brânză americană, măsline umplute cu pimiento și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Chifle Fierbinți Din Carne De Vită, Carne De Vită, și Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați primele opt ingrediente. Împărțiți și lingurați pe fundul rulourilor. Înlocuiți blaturile; înfășurați fiecare strâns în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Se coace la 325 CP timp de 20 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista