Budinca De Orez Horchata
Budinca de orez Horchata ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 214 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole de vanilie, nucșoară, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Horchata de Coco (băutură mexicană de orez cu nucă de cocos), A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, și Orez Brun Budinca De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare, combinați orezul, zahărul alb, laptele de migdale, laptele de orez, bățul de scorțișoară și nucșoara. Împărțiți fasolea de vanilie, răzuiți semințele din păstăi și adăugați ambele la amestecul de lapte.
Puneți cratița la foc mic și fierbeți orezul până devine foarte moale și obțineți o consistență groasă, asemănătoare budincii, aproximativ 30 până la 40 de minute. Aveți grijă să nu aduceți orezul la fierbere completă.
Scoateți bățul de scorțișoară și păstaia de fasole de vanilie. Împărțiți amestecul între 8 (7 uncii) ramekins și răciți până se răcește.
Presărați o parte din zahărul turbinado peste vârful fiecărui ramekin. Folosind un blowtorch, caramelizați blaturile de budincă până se rumenesc. Dacă nu aveți un blowtorch, aranjați ramekinele pe o tigaie de foi și puneți-le sub un broiler până când zahărul s-a caramelizat, aproximativ 1 până la 2 minute.