Budinca de orez cu Persimmons și afine uscate

Budinca de orez cu Persimmons și afine uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez cu caqui și afine uscate. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 265 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, sare, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budinca de paine cu afine uscate, Budinca De Dovleac Challah Cu Afine Uscate, și Pilaf De Orez Sălbatic Cu Afine Uscate Și Nuci Pecan.

Instrucțiuni

1
Face tăiat adânc în capătul ascuțit al fiecărui curmal japonez. Scoateți pulpa în procesor și piure până se omogenizează. Măsurați 2/3 cană piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
2
Combinați laptele, orezul, mierea, zahărul, coaja de portocală și sarea într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la minim și gătiți, neacoperit, până când budinca este foarte groasă, amestecând frecvent, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MiereMiere
ZahărZahăr
LapteLapte
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați afine și gătiți până se înmoaie, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
4
Se ia de pe foc și se amestecă 2/3 cană de piure de curmal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
5
Serviți budinca caldă sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista