Budinca de dovleac

Budinca de dovleac
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, budinca de dovleac ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 70 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 53 de cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de dovleac, scorțișoară măcinată, iaurt vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 78%. Rețete similare includ budinca de dovleac, budinca de dovleac și budinca de dovleac II.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol; se amestecă până la omogenizare. Se da la frigider pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista