Budinca De Ciocolata Dubla
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca dublă de ciocolată. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, ciocolată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Placinta Dubla Cu Budinca De Ciocolata, Budinca De Ciocolata Dubla, și Placinta Dubla Cu Budinca De Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ouăle; deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați laptele, zahărul granulat, făina și sarea până se amestecă bine. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere.
Bateți aproximativ 1 cană amestec fierbinte în ouă. Se toarnă încet amestecul de ou în cratiță, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand este foarte groasa, aproximativ 1 minut.
Lingura 2 1/2 cani budinca fierbinte în castron mediu; se amestecă în ciocolată semidulce pana se omogenizeaza.
Adăugați ciocolată albă în budinca rămasă în cratiță; amestecați până se omogenizează.
Lăsați să se răcească aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional fiecare budinci pentru a împiedica formarea unei piele.
Puneți jumătate de budincă de ciocolată semidulce într-un vas de sticlă cu 6 căni, cu fața dreaptă; la frigider timp de 10 minute. Se acoperă cu budincă de ciocolată albă; la frigider 10 minute. Lingurați budinca de ciocolată rămasă deasupra. La frigider până la setare, aproximativ 3 ore.
Bateți smântâna grea și zahărul cofetarilor până când amestecul este rigid. Spoon pe partea de sus a budinca si se presara cu așchii de ciocolată, dacă se dorește.