Lemon și vase de ciocolată albă de Creme
Lamaie si ciocolata alba vase de Creme ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 258 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, batoanele de ciocolată în bucăți de 1/4 inci 3/4 cană smântână grea, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Vase de ciocolată albă du Creme, Vase de ciocolata de CR cu frisca de ciocolata alba, și Vase de ciocolată albă de creme cu smochine și cireșe prăjite cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți ciocolata albă într-un castron mediu. Pune deoparte. Într-o cratiță mică, la foc mic, adăugați smântâna și laptele și încălziți până la cald, dar nu fierbeți.
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Într-un alt bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie și sarea împreună până se omogenizează. Bateți încet amestecul de cremă în amestecul de ouă până se omogenizează. Puneți crema în 4 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă. Aranjați ramekinii într-un vas de copt pătrat de 8 x 8 inci.
Turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekinelor.
Coaceți timp de 30 de minute până când crema este aproape setată și încă ușor moale în centru (crema se va seta pe măsură ce se răcește).
Lăsați ramekinii să se răcească 30 de minute în vasul de copt.
Scoateți ramekinele din apă și dați-le la frigider timp de 3 ore sau până la 1 zi.
Garnisiți cu zmeură proaspătă și serviți.