Lemon și vase de ciocolată albă de Creme

Lemon și vase de ciocolată albă de Creme
Lamaie si ciocolata alba vase de Creme ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 258 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, batoanele de ciocolată în bucăți de 1/4 inci 3/4 cană smântână grea, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Vase de ciocolată albă du Creme, Vase de ciocolata de CR cu frisca de ciocolata alba, și Vase de ciocolată albă de creme cu smochine și cireșe prăjite cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți ciocolata albă într-un castron mediu. Pune deoparte. Într-o cratiță mică, la foc mic, adăugați smântâna și laptele și încălziți până la cald, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Într-un alt bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie și sarea împreună până se omogenizează. Bateți încet amestecul de cremă în amestecul de ouă până se omogenizează. Puneți crema în 4 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă. Aranjați ramekinii într-un vas de copt pătrat de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți timp de 30 de minute până când crema este aproape setată și încă ușor moale în centru (crema se va seta pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați ramekinii să se răcească 30 de minute în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Scoateți ramekinele din apă și dați-le la frigider timp de 3 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Garnisiți cu zmeură proaspătă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 6 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista