Budinca de Cheesecake cu mure, lămâie și Gingersnap

Budinca de Cheesecake cu mure, lămâie și Gingersnap
Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 543 calorii, 7g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, gălbenușuri de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake Cu Lămâie Cu Crustă De Ghimbir, Cheesecake cu lămâie cu crustă de ghimbir, și Skinny Lemon Gingersnap Cheesecake Baruri.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, smântâna și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou; bateți pentru a amesteca. Gatiti la foc mediu-mic pana cand este suficient de gros pentru ca amestecul sa lase calea pe spatele lingurii atunci cand degetul este tras, amestecand constant, 6 pana la 7 minute (nu fierbeti). Se strecoară în castron mediu. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct deasupra cașului de lămâie. Se răcește cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Aruncați toate ingredientele într-un castron mediu pentru a acoperi, zdrobind ușor unele fructe de pădure pentru a elibera sucuri. Acoperiți și răciți până se dizolvă zahărul și se formează sucuri, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Puneți cookie-urile într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Zdrobiți prăjiturile cu ciocan sau sucitor până când cele mai mari bucăți sunt de aproximativ 1/2 inch. Folosind mixerul electric, bateți smântâna, mascarpone și un vârf de sare într-un castron mare doar până se formează vârfuri. Aranjați șase pahare parfait de 8 uncii sau cupe compot pe suprafața de lucru. Puneți 4 până la 5 fructe de pădure și câteva sucuri în castron în fiecare cană. Acoperiți și răciți boabele rămase în castron pentru servire. Lingură 1/4 cană mascarpone frișcă peste fructe de pădure în fiecare cană, întinzându-se în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
MascarponeMascarpone
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
CompotCompot
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați Generos 1 lingură de caș, răspândindu-se pe margini.
3
Presărați 1 lingură de ghimbir zdrobitsnaps peste. Repetați stratificarea încă 1 dată cu frișcă mascarpone, caș de lămâie și ghimbir zdrobit. Se acoperă cu crema rămasă. Acoperi; deserturi reci cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
MascarponeMascarpone
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Descoperă deserturi. Puneți amestecul de fructe de pădure rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista