Budinca de Cheesecake cu mure, lămâie și Gingersnap
Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 543 calorii, 7g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, gălbenușuri de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake Cu Lămâie Cu Crustă De Ghimbir, Cheesecake cu lămâie cu crustă de ghimbir, și Skinny Lemon Gingersnap Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, smântâna și un vârf de sare.
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou; bateți pentru a amesteca. Gatiti la foc mediu-mic pana cand este suficient de gros pentru ca amestecul sa lase calea pe spatele lingurii atunci cand degetul este tras, amestecand constant, 6 pana la 7 minute (nu fierbeti). Se strecoară în castron mediu. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct deasupra cașului de lămâie. Se răcește cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Aruncați toate ingredientele într-un castron mediu pentru a acoperi, zdrobind ușor unele fructe de pădure pentru a elibera sucuri. Acoperiți și răciți până se dizolvă zahărul și se formează sucuri, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Puneți cookie-urile într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Zdrobiți prăjiturile cu ciocan sau sucitor până când cele mai mari bucăți sunt de aproximativ 1/2 inch. Folosind mixerul electric, bateți smântâna, mascarpone și un vârf de sare într-un castron mare doar până se formează vârfuri. Aranjați șase pahare parfait de 8 uncii sau cupe compot pe suprafața de lucru. Puneți 4 până la 5 fructe de pădure și câteva sucuri în castron în fiecare cană. Acoperiți și răciți boabele rămase în castron pentru servire. Lingură 1/4 cană mascarpone frișcă peste fructe de pădure în fiecare cană, întinzându-se în strat uniform.
Adăugați Generos 1 lingură de caș, răspândindu-se pe margini.
Presărați 1 lingură de ghimbir zdrobitsnaps peste. Repetați stratificarea încă 1 dată cu frișcă mascarpone, caș de lămâie și ghimbir zdrobit. Se acoperă cu crema rămasă. Acoperi; deserturi reci cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Descoperă deserturi. Puneți amestecul de fructe de pădure rămas și serviți.