Budinca De Banane Caramelizate
Budinca de banane caramelizate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați banane, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Banane Caramelizate, Budincă De Pâine Cu Pere Caramelizate, și Budincă de orez cremoasă cu banane caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand continuu, 2 pana la 3 minute sau pana se clocoteste.
Adăugați banane; gatiti 2-3 minute sau pana se incalzeste bine.
Bateți împreună 3/4 cană de zahăr granulat, următoarele 3 ingrediente și 4 gălbenușuri de ou într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, 8-10 minute sau pana la o grosime asemanatoare budincii. (
Amestecul va începe doar să bule și va deține vârfuri moi atunci când măturică este ridicat.)
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Împărțiți jumătate din amestecul de banane, budincă și napolitane între 8 (1 cană) ramekins sau vase de sticlă rezistente la cuptor.
Strat cu amestecul de banane rămas, budincă și napolitane de vanilie.
Bateți 4 albușuri la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați 1/4 cană de zahăr granulat Rămas, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute).
Întindeți bezea peste ramekins.
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Coaceți la 325 timp de 15 până la 20 de minute sau până când bezea este aurie.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 30 de minute.