Budinca De Banane Caramelizate

Budinca De Banane Caramelizate
Budinca de banane caramelizate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați banane, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Banane Caramelizate, Budincă De Pâine Cu Pere Caramelizate, și Budincă de orez cremoasă cu banane caramelizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand continuu, 2 pana la 3 minute sau pana se clocoteste.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați banane; gatiti 2-3 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți împreună 3/4 cană de zahăr granulat, următoarele 3 ingrediente și 4 gălbenușuri de ou într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, 8-10 minute sau pana la o grosime asemanatoare budincii. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Amestecul va începe doar să bule și va deține vârfuri moi atunci când măturică este ridicat.)
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
7
Împărțiți jumătate din amestecul de banane, budincă și napolitane între 8 (1 cană) ramekins sau vase de sticlă rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Strat cu amestecul de banane rămas, budincă și napolitane de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
BananeBanane
9
Bateți 4 albușuri la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
10
Adăugați 1/4 cană de zahăr granulat Rămas, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Întindeți bezea peste ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Coaceți la 325 timp de 15 până la 20 de minute sau până când bezea este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista