Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Buche de Noel. Această rețetă servește 12 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 601 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 59 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ROM, gălbenușuri de ou, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați B oktifche de No Oktifl, Buche de Noel, și Buche De Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 10 de 15-inch jelly-roll pan, unt și căptușite cu pergament cu unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Bateti albusurile si zaharul impreuna in vasul unui mixer electric. Puneți vasul peste apă fierbinte și bateți ușor până când zahărul este dizolvat și albușurile sunt fierbinți. Atașați vasul la mixer și bateți cu biciul la viteză medie până când se răcește. Treceți la paletă și bateți în untul înmuiat și continuați să bateți până când crema de unt este netedă. Se dizolvă cafeaua instant în lichior și se bate în cremă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întoarceți stratul de genoise și îndepărtați hârtia. Inversați pe o bucată proaspătă de hârtie.
3
Întindeți stratul cu jumătate de cremă de unt. Folosiți hârtia pentru a vă ajuta să rotiți tortul într - un cilindru strâns
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Se transferă pe foaia de copt și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până se fixează. Rezervați crema de unt rămasă pentru exteriorul buche.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1
Combinați pasta de migdale și 1 cană de zahăr în vasul mixerului electric și bateți cu atașamentul paletei la viteză mică până când zahărul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați restul de 1 cană de zahăr și amestecați până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați jumătate din siropul de porumb, apoi continuați să amestecați până când un pic de marțipan se ține împreună atunci când este stors, adăugând puțin sirop de porumb suplimentar, după cum este necesar; marțipanul din castron va apărea în continuare sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Marțipan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați marțipanul pe o suprafață de lucru și frământați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
1
Rotiți 1/3 din marțipan într-un cilindru lung de 6 inci și tăiați în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Rotiți jumătate din lungimi în bile. Apăsați lungimile cilindrice rămase (tulpini) în bile (capace) pentru a face ciuperci. Smudge cu pudră de cacao. Pentru a face frunze de holly: frământați culoarea verde în 1/2 marțipanul rămas și rotiți-l într-un cilindru lung. Aplatizați cu spatele unei linguri, apoi slăbiți-o de pe suprafață cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Marțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Tăiați în diamante pentru a face frunze sau folosiți un tăietor.
4
Pentru a face boabe holly: frământați culoarea roșie într-o bucată mică de marțipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
5
Rulați în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Pentru a face conuri de pin, frământați pudra de cacao în marțipanul rămas. Împărțiți în jumătate și formați în 2 forme de con. Tăiați părțile laterale ale conurilor cu punctele unei foarfece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Marțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
7
Desfaceți tortul. Tăiați capetele pe diagonală, începând tăieturile la aproximativ 2 centimetri distanță de fiecare capăt. Poziționați piesa tăiată mai mare pe buche aproximativ 2/3 în partea de sus. Acoperiți buche cu crema de unt rezervată, asigurându-vă că vă curbați în jurul butucului proeminent. Strângeți crema de unt cu o furculiță sau pieptene de decorare pentru a semăna cu coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoarță
8
Transferați buche pe un platou și decorați cu marțipanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
9
Presărați platoul și buche cu ușurință cu zahărul "zăpadă" al cofetarilor."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
10
Depozitare: Păstrați la temperatura camerei rece. Acoperiți resturile ușor și păstrați-le la temperatura camerei.
11
Setați rack în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Umpleți jumătate o cratiță medie cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Coborâți căldura, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Bateți ouăle, gălbenușurile, sarea și zahărul împreună în vasul unui mixer greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Așezați peste tigaia cu apă fierbinte și bateți ușor până când amestecul este doar călduț, aproximativ 100 de grade (testați cu degetul). Atașați vasul la mixer și cu atașamentul de măturică, bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ouă este răcit (atingeți exteriorul vasului pentru a spune) și triplat în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
15
În timp ce ouăle biciuiesc, amestecați făina, amidonul de porumb și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
16
Cerneti 1/3 din amestecul de faina peste ouale batute. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia amestecul de făină, asigurându-vă că răzuiți până la fundul vasului la fiecare trecere prin aluat pentru a împiedica amestecul de făină să se acumuleze acolo și să facă bulgări. Repetați cu încă 1/3 din amestecul de făină și în final cu restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Coaceți genoise-ul timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când se ridică bine, adânc și ferm la atingere. (Asigurați-vă că tortul nu se coace prea mult și devine prea uscat, altfel va fi greu de rulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
19
Folosiți un cuțit mic pentru a desface tortul de pe părțile laterale ale tigaiei. Inversați tortul pe un suport și lăsați tortul să se răcească cu partea dreaptă în sus pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
20
Scoateți hârtia când tortul este rece.
21
Depozitare: înfășurați în folie de plastic și refrigerați câteva zile sau înfășurați dublu și congelați până la o lună.