Peach Pear Tart
Tarta cu pere de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, sucitor, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Pere, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Decongelați aluatul foietaj la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute. Desfaceți. Dacă patiseria nu se desfășoară ușor, dezghețați încă 5 până la 10 minute și încercați din nou.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie într-un dreptunghi de 10 x 12 inci.
Transferați pe o foaie de copt unsă. Cu o perie de patiserie uscată, îndepărtați orice exces de făină.
Într-un castron mic, bateți ușor împreună oul și 1 lingură de apă pentru a crea o spălare a ouălor.
Cu peria de patiserie, periați întreaga suprafață a foii de aluat cu spălare de ouă. De-a lungul tuturor celor 4 laturi, pliați peste 1/2 inch de margine pentru a crea o margine Crestată în jurul patiseriei.
Periați și partea superioară a acestei jante cu spălare de ouă. Înțepați patiseria (în interiorul jantei) peste tot cu o furculiță (acest lucru asigură că aluatul din interiorul chenarului nu se umflă așa cum va face janta exterioară).
Aranjați pere feliate subțire pe produse de patiserie, acoperind toată suprafața, dar într-un singur strat.
Presărați pere cu zahăr, lichior de pere și punctați cu cuburi de unt.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc.
În timp ce tarta se coace, combinați conservele de piersici și nectarul de piersici într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Se amestecă pentru a combina.
Se încălzește la maxim timp de 15 secunde la un moment dat până când conservele s-au topit, amestecând de fiecare dată. Odată ce amestecul s-a topit complet, împingeți printr-o strecurătoare cu plasă fină pentru a îndepărta bucățile sau bucățile de fructe. Pune deoparte.
Odată ce tarta a terminat de copt, scoateți din cuptor.
Periați glazura de piersici peste întreaga tartă, atât fructe, cât și produse de patiserie. Se răcește la temperatura camerei și se servește.