Peach Pear Tart

Peach Pear Tart
Tarta cu pere de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, sucitor, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Pere, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Decongelați aluatul foietaj la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute. Desfaceți. Dacă patiseria nu se desfășoară ușor, dezghețați încă 5 până la 10 minute și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie într-un dreptunghi de 10 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Transferați pe o foaie de copt unsă. Cu o perie de patiserie uscată, îndepărtați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
5
Într-un castron mic, bateți ușor împreună oul și 1 lingură de apă pentru a crea o spălare a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Cu peria de patiserie, periați întreaga suprafață a foii de aluat cu spălare de ouă. De-a lungul tuturor celor 4 laturi, pliați peste 1/2 inch de margine pentru a crea o margine Crestată în jurul patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie De AluatFoaie De Aluat
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
7
Periați și partea superioară a acestei jante cu spălare de ouă. Înțepați patiseria (în interiorul jantei) peste tot cu o furculiță (acest lucru asigură că aluatul din interiorul chenarului nu se umflă așa cum va face janta exterioară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
8
Aranjați pere feliate subțire pe produse de patiserie, acoperind toată suprafața, dar într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
9
Presărați pere cu zahăr, lichior de pere și punctați cu cuburi de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Pere Coapte, Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Fără Miez și Feliate De 1/4 Inch Grosime7 Pere Coapte, Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Fără Miez și Feliate De 1/4 Inch Grosime
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
În timp ce tarta se coace, combinați conservele de piersici și nectarul de piersici într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Se încălzește la maxim timp de 15 secunde la un moment dat până când conservele s-au topit, amestecând de fiecare dată. Odată ce amestecul s-a topit complet, împingeți printr-o strecurătoare cu plasă fină pentru a îndepărta bucățile sau bucățile de fructe. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Odată ce tarta a terminat de copt, scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Periați glazura de piersici peste întreaga tartă, atât fructe, cât și produse de patiserie. Se răcește la temperatura camerei și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista