Brânză Matzo Blintzes cu sparanghel și mărar

Brânză Matzo Blintzes cu sparanghel și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brânza Matzo Blintzes cu sparanghel și mărar. Această rețetă face 4 porții cu 935 calorii, 40g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sparanghel, mărar, ulei vegetal plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de țelină și păstârnac cu ceapă verde-bile Matzo de mărar, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes.

Instrucțiuni

1
Amestecați laptele, făina matzo, ouăle, uleiul și sarea într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați aluatul să stea 30 de minute.
3
Se amestecă aluatul înainte de utilizare. Periați ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci cu ulei și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Ținând tigaia de pe foc, turnați 1/3 cană de aluat, înclinând imediat și rotind tigaia pentru a acoperi fundul. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următorul CR ampercupe.) Întoarceți tigaia la căldură și gătiți crincorpe până când partea de sus este setată și marginea și partea de jos sunt aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc și slăbiți marginea CR aporppe cu o spatulă flexibilă rezistentă la căldură. Răsturnați rapid tigaia peste o farfurie pentru a elibera CR apercorpe. Faceți încă 11 CR appropes în același mod, perindând ușor tigaia cu ulei pentru fiecare și stivuind CR appropes pe farfurie așa cum este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Gătiți sparanghelul într - o oală largă de 4 până la 5 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați sparanghelul cu o lingură cu fante pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Tăiați și rezervați vârfurile, apoi tocați mărunt tulpinile.
4
Se amestecă împreună brânza de vaci, tulpinile tocate, mărarul, oul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
PiperPiper
MărarMărar
SareSare
OuăOuă
1
Puneți 1 Cr approppe, cu partea mai palidă în sus, pe o suprafață de lucru și întindeți o cantitate redusă de 1/3 cană de umplutură într-o linie orizontală chiar sub Centrul CR approppe, lăsând o margine de 3/4 inci la fiecare capăt. Îndoiți părțile laterale ale CR arporpe peste capetele umpluturii, apoi, începând de jos, rulați până la închiderea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
2
Transferați, cu cusătura în jos, într - o tigaie de copt superficială de 15 pe 10 inci ușor unsă cu unt. Umpleți și transferați restul de 11 CR pcorpes în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți blintzes, acoperite cu folie, până când umplutura este fierbinte, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Încălziți untul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc moderat până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă vârfurile de sparanghel, sarea și piperul și se gătește, amestecând, până când sparanghelul este încălzit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
SareSare
3
Se ia de pe foc și se amestecă mărarul. Lingura topping peste blintzes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista