Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brânza Matzo Blintzes cu sparanghel și mărar. Această rețetă face 4 porții cu 935 calorii, 40g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sparanghel, mărar, ulei vegetal plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de țelină și păstârnac cu ceapă verde-bile Matzo de mărar, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes.
Instrucțiuni
1
Amestecați laptele, făina matzo, ouăle, uleiul și sarea într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Ouă
Lapte
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați aluatul să stea 30 de minute.
3
Se amestecă aluatul înainte de utilizare. Periați ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci cu ulei și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Ținând tigaia de pe foc, turnați 1/3 cană de aluat, înclinând imediat și rotind tigaia pentru a acoperi fundul. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următorul CR ampercupe.) Întoarceți tigaia la căldură și gătiți crincorpe până când partea de sus este setată și marginea și partea de jos sunt aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc și slăbiți marginea CR aporppe cu o spatulă flexibilă rezistentă la căldură. Răsturnați rapid tigaia peste o farfurie pentru a elibera CR apercorpe. Faceți încă 11 CR appropes în același mod, perindând ușor tigaia cu ulei pentru fiecare și stivuind CR appropes pe farfurie așa cum este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Gătiți sparanghelul într - o oală largă de 4 până la 5 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați sparanghelul cu o lingură cu fante pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Lingura Cu Fante
3
Tăiați și rezervați vârfurile, apoi tocați mărunt tulpinile.
4
Se amestecă împreună brânza de vaci, tulpinile tocate, mărarul, oul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Piper
Mărar
Sare
Ouă
1
Puneți 1 Cr approppe, cu partea mai palidă în sus, pe o suprafață de lucru și întindeți o cantitate redusă de 1/3 cană de umplutură într-o linie orizontală chiar sub Centrul CR approppe, lăsând o margine de 3/4 inci la fiecare capăt. Îndoiți părțile laterale ale CR arporpe peste capetele umpluturii, apoi, începând de jos, rulați până la închiderea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
2
Transferați, cu cusătura în jos, într - o tigaie de copt superficială de 15 pe 10 inci ușor unsă cu unt. Umpleți și transferați restul de 11 CR pcorpes în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți blintzes, acoperite cu folie, până când umplutura este fierbinte, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Încălziți untul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc moderat până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă vârfurile de sparanghel, sarea și piperul și se gătește, amestecând, până când sparanghelul este încălzit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ceapa Verde
Piper
Sare
3
Se ia de pe foc și se amestecă mărarul. Lingura topping peste blintzes.