Brânză mac 'n' cu microunde

Brânză mac 'n' cu microunde
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în repertoriul dvs., brânza Mac 'N' cu microunde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 694 calorii, 23g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de piper, macaroane de cot, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 55 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză mac 'n' cu microunde, Mac cu microunde și brânză, și Cremă cu microunde Mac și brânză.

Instrucțiuni

1
Într-un 2-qt. cuptor cu microunde, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 3 minute; se amestecă. Acoperiți și gătiți la 50% putere timp de 3 minute sau până când amestecul ajunge la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Combinați făina și laptele până se omogenizează; se amestecă treptat în amestecul de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
3
Adăugați brânză. Acoperiți și gătiți la mare timp de 6-8 minute sau până când macaroanele sunt fragede și sosul este bulbuc, amestecând la fiecare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
BrânzăBrânză
SosSos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista