Brânză la grătar, curcan și murături

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză la grătar, curcan și murături. Această rețetă servește 4. O porție conține 317 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan, muștar dijon, murături de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma murăturile de mărar, puteți urma acest fel principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sandvișuri cu șuncă, brânză și murături la grătar, Panini cu brânză și murături la grătar, și Mini Pumpernickel la grătar-sandvișuri cu brânză și murături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Întindeți 4 felii de pâine cu 1 linguriță. muștar fiecare. Completați fiecare cu un sfert de curcan, 1/4 cană de brânză și 2 felii de murături.
Așezați a doua felie de pâine deasupra și apăsați cu palma pentru a comprima sandvișul.
Topiți jumătate de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând cu 2 sandvișuri odată, sandvișurile "la grătar" până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Păstrați cald în cuptorul preîncălzit. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, adăugați 1/2 lingură rămasă. unt la tigaie și pregătiți 2 sandvișuri rămase.
Serviți cu salată de varză, salată de morcovi-stafide și chipsuri de cartofi coapte, dacă doriți.