Brunch de duminică: salată Caesar acoperită cu ouă Pocate
Rețeta brunch de duminică: Salata Caesar acoperită cu ouă Poșate ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 583 calorii, 29G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, fileuri de hamsii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de sparanghel acoperită cu ouă Pocate, Ouă De Brunch De Duminică, și Brunch De Duminică: Ouă Fellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de salată, zdrobiți fileurile de hamsii cu usturoi tocat până se formează o pastă.
Adăugați gălbenușurile de ou și muștarul și amestecați până se combină bine. Adăugați încet ulei de măsline până când se atinge consistența dorită; adăugați parmezan ras, apoi condimentați după gust cu suc de lămâie, sare și piper.
Aduceți o tigaie mare de apă la foc mic, apoi adăugați sare și oțet de oțet. Compuneți salata aruncând salata cu pansament, apoi adăugați cât mai multe crutoane și parmezan după cum doriți. Împărțiți salata între 4 boluri.
Braconați ouăle rupând ușor ouăle în apă clocotită și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 5 minute. Ușor, folosind o lingură cu fante, două ouă pocate pe fiecare castron și deasupra cu fileuri de hamsii – serviți imediat!