Brunch de duminică: rulouri Simple și unturi compuse

Brunch de duminică: rulouri Simple și unturi compuse
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați brunch-ul de duminică: rulouri Simple și unturi compuse. O porție conține 773 calorii, 10g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, chipotle în adobo, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Trei Unturi Compuse Simple, Cum se fac unturi compuse, și Brunch De Duminică: Prăjituri Simple De Pește.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă smântână și se amestecă până se formează un aluat, adăugând mai multă făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Se rulează într-un buștean și se împarte în 8 bucăți. Se formează într-o bilă și se înmoaie fiecare în unt, apoi se pune pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru a face unt compus, pur și simplu alegeți ingredientele dorite (unturile din imaginea de mai sus sunt chipotle-lime și miere-busuioc) și, folosind o spatulă, amestecați untul la temperatura camerei. Formați și rotiți și înfășurați în plastic și lăsați să se așeze la frigider până se întărește și feliați în runde pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista