Brunch De Duminică: Rulouri De Covrig
Dacă 18 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., duminică Brunch: covrig Rolls ar putea fi un uimitor fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 210 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină de pâine, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 267 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brunch De Duminică: Rulouri De Scorțișoară, Brunch de duminică: rulouri Simple și unturi compuse, și Duminică Brunch: Zwiebelkuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina de pâine, drojdia, sarea și zahărul în robotul de bucătărie și pulsul pentru a combina. În timp ce robotul de bucătărie funcționează treptat, adăugați apă fierbinte până se formează aluat elastic, aproximativ 5 minute.
Așezați aluatul într-un vas uns cu ulei și acoperiți cu plastic și lăsați aluatul să dubleze volumul, aproximativ 30 de minute
Puneți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și împărțiți-l în 8 bucăți și formați-l în chifle rotunde. Tăiați vârfurile fiecărui coc cu un' X ' folosind un cuțit zimțat, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până se dublează din nou, aproximativ 25 de minute.
Preincalziti cuptorul la 375 [aprox. Ungeți o foaie de copt și presărați cu făină de porumb. Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați zahăr și bicarbonat de sodiu (Bicarbonatul de sodiu va face apa să buleze puternic, așa că adăugați-o treptat). Fierbeți fiecare rulou timp de 30 de secunde, apoi răsturnați și gătiți încă 30 de secunde.
Se pune pe foaia de copt pregătită perie cu albus de ou si se presara cu sare.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Serviți aceste rulouri cu slănină groasă feliată, muștar granulat și bere bavareză.