Brunch De Duminică: Ouă Fellini

Brunch De Duminică: Ouă Fellini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: ouă Fellini. Această rețetă servește 2 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 684 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, smântână grea, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă De Brunch De Duminică, Brunch de duminică: ouă verzi și șuncă, și Brunch de duminică: ouă inspirate de Brik.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se amestecă împreună cele 2 linguri de unt înmuiat, usturoi și parmezan; dacă utilizați unt nesărat, amestecați și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Când broilerul este fierbinte, întindeți uniform untul de usturoi peste bagheta despicată și puneți jumătățile de baghetă cu unt în sus pe o foaie de copt. Se fierbe până când brânza începe să se topească; timpul necesar depinde de broilerul dvs., așa că urmăriți-l cu atenție. Când pâinea cu usturoi este terminată și suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați-o în bucăți de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
BaguetteBaguette
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Încălziți untul rămas în tigaia cu ouă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Gatiti pana cand ouale sunt gata, apoi acoperiti-le cu ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se servește ca atare sau se fierbe rapid pentru a topi puțin brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista