Brunch De Duminică: Ouă Fellini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: ouă Fellini. Această rețetă servește 2 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 684 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, smântână grea, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă De Brunch De Duminică, Brunch de duminică: ouă verzi și șuncă, și Brunch de duminică: ouă inspirate de Brik.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună cele 2 linguri de unt înmuiat, usturoi și parmezan; dacă utilizați unt nesărat, amestecați și un vârf de sare.
Când broilerul este fierbinte, întindeți uniform untul de usturoi peste bagheta despicată și puneți jumătățile de baghetă cu unt în sus pe o foaie de copt. Se fierbe până când brânza începe să se topească; timpul necesar depinde de broilerul dvs., așa că urmăriți-l cu atenție. Când pâinea cu usturoi este terminată și suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați-o în bucăți de aproximativ 1 inch.
Încălziți untul rămas în tigaia cu ouă la foc mediu.
Gatiti pana cand ouale sunt gata, apoi acoperiti-le cu ricotta.
Se servește ca atare sau se fierbe rapid pentru a topi puțin brânza.