Brunch de duminică: cârnați de dimineață de Anul Nou și straturi de brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: cârnați de dimineață de Anul Nou și Stratan de brânză. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 727 calorii, 27G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cârnați liberi, ceapă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Duminică Brunch Straturi, Brunch de duminică: spanac și straturi grosolane, și Straturile De Cârnați De Duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați pâinea în felii de 1 inch, apoi rupeți în bucăți mari (aproximativ 3 inci).
Se pune pe foaia de copt și se prăjește la cuptor timp de 10 minute, aruncând o dată. Puteți sări peste acest pas dacă utilizați pâine veche de o zi.
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mare, sfărâmați cârnații slăbiți în tigaie și gătiți până când cârnații nu mai sunt roz (aproximativ 7-9 minute).
Scoateți cârnații din tigaie și puneți-i într-un castron suficient de mare pentru a găzdui cârnați și pâine.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură și se adaugă ceapa în tigaie. Gatiti la foc mediu-mic pana cand ceapa este moale si rumenita, 5-7 minute.
Adăugați ceapa în cârnați și aruncați cu pâine ruptă și 1 cană de brânză Cheddar mărunțită.
Ungeți o foaie de copt pyrex de 9 x 13 inch. Bateți bine ouăle, apoi combinați cu lapte și smântână. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați amestecul de cârnați-pâine în vasul pyrex cu unt și turnați amestecul de lapte-ou deasupra, apăsând pe pâine cu o spatulă pentru a vă asigura că pâinea începe să absoarbă lichidul.
Se presară cu restul de brânză mărunțită și scallion (dacă se folosește), Se acoperă și se pune la frigider peste noapte.
În dimineața următoare (sau după-amiaza devreme) Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți până se rumenesc și se umflă, aproximativ 45-50 de minute.
Se servește fierbinte cu oricare dintre toppingurile menționate mai sus și o Bloody Mary.