Brownies De Whisky Irlandez
Irish Whiskey Brownies ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 345 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 32. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, ulei vegetal, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brownies De Whisky Irlandez, Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. Faceți aluat de brownie conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei, ouă și amestecând în bucăți de caramel.
Coaceți 45 până la 55 de minute.
Așezați tigaia pe raftul de răcire.
Când brownies ies din cuptor, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă cacao, sare, vanilie și whisky.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Încet, bateți zahărul pudră cu biciul. Gatiti 5 minute mai mult.
Cu frigarui sau cuțit de bambus, faceți găuri în brownies.
Se toarnă glazura fierbinte peste brownies calde; se întinde deasupra până se omogenizează. Se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de tăiere. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.