Brownies De Pom De Crăciun
Crăciun copac negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 419 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec original supreme premium brownie, apă, pepite de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Brownies De Pom De Crăciun, Pom De Crăciun Dip, și Cupcakes Pentru Brad De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Linie 9-inch rotund tort pan cu folie; grăsime de jos numai de folie cu scurtarea sau spray de gătit. Face brownie se amestecă ca regia pe ambalaj, folosind apă, ulei și ou.
Coaceți 40 până la 44 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Inversați tigaia pe suprafața de tăiere; curățați folia de brownie. Tăiați marginea brownie, dacă doriți.
Se amestecă culoarea alimentelor în glazură.
Întindeți glazura uniform peste brownie.
Tăiați în 12 pene. Decorați pene cu bomboane pentru a arăta ca luminile pomului de Crăciun. Centrul covrig nugget pe marginea de jos a fiecărei pană brownie pentru trunchi de copac. Depozitați bine acoperit.