Brownies De Pom De Crăciun

Brownies De Pom De Crăciun
Crăciun copac negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 419 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec original supreme premium brownie, apă, pepite de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Brownies De Pom De Crăciun, Pom De Crăciun Dip, și Cupcakes Pentru Brad De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Linie 9-inch rotund tort pan cu folie; grăsime de jos numai de folie cu scurtarea sau spray de gătit. Face brownie se amestecă ca regia pe ambalaj, folosind apă, ulei și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Brownie MixBrownie Mix
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coaceți 40 până la 44 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Inversați tigaia pe suprafața de tăiere; curățați folia de brownie. Tăiați marginea brownie, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se amestecă culoarea alimentelor în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
5
Întindeți glazura uniform peste brownie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Tăiați în 12 pene. Decorați pene cu bomboane pentru a arăta ca luminile pomului de Crăciun. Centrul covrig nugget pe marginea de jos a fiecărei pană brownie pentru trunchi de copac. Depozitați bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista