Brownies Bacon-Bourbon cu nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownies cu bacon-Bourbon cu nuci pecan. Această rețetă servește 30 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de nuci pecan, ciocolată dulce-amăruie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Brownies Bacon-Bourbon cu nuci pecan, Bacon Bourbon Brownies, și Brownies Bourbon, Bacon Și Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci cu hârtie pergament, permițând 2 inci de consolă pe 2 laturi opuse. Pulverizați hârtia cu spray de legume.
Întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le timp de aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate.
Lăsați să se răcească, apoi tocați grosolan nucile.
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, 6 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă să se răcească; rezervați 3 linguri de grăsime. Tăiați mărunt slănina.
Într-o cratiță, combinați ambele bomboane de ciocolată cu untul și amestecați la foc foarte mic, până se topesc; răzuiește într-un castron mare. Folosind un mixer electric portabil, bateți în ambele zaharuri cu cele 3 linguri rezervate de grăsime de slănină. Bate în bourbon.
Adăugați ouăle și sarea și bateți până se omogenizează. Cerneti cacao si faina in bol si bateti pana se omogenizeaza.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și presărați slănina și nucile pecan deasupra.
Coaceți aproximativ 50 de minute, până când brownies-urile sunt așezate în jurul marginilor, dar ușor clătinate în centru; o scobitoare introdusă în centru ar trebui să aibă niște aluat agățat de ea.
Transferați tigaia într-un raft și lăsați brownies-urile să se răcească complet. Ridicați brownies-urile din tigaie folosind hârtia pergament.
Tăiați în pătrate sau dreptunghiuri și serviți.