Broccoli și cartofi umpluți cu brânză
Broccoli și cartofi umpluți cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de slănină, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Broccoli și cartofi copți umpluți cu brânză, Broccoli-Cartofi Umpluți, și Broccoli-Cartofi Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pierce cartofi cu o furculiță; aranja pe prosoape de hârtie în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 16 minute sau până la făcut, de cotitură și rearanjarea cartofi după 8 minute.
În timp ce cartofii gătesc, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie; rezervați 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina; deoparte.
Adăugați broccoli, ciuperci, ceapă și usturoi în picături în tigaie; gătiți 7 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci.
Combinați pulpa de cartofi, amestecul de ceapă, brânza și ingredientele rămase; împărțiți uniform între scoici.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când cartofii sunt bine încălziți.
Se presară cu slănină rezervată.