Broccoli și cartofi umpluți cu brânză

Broccoli și cartofi umpluți cu brânză
Broccoli și cartofi umpluți cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de slănină, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Broccoli și cartofi copți umpluți cu brânză, Broccoli-Cartofi Umpluți, și Broccoli-Cartofi Umpluți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pierce cartofi cu o furculiță; aranja pe prosoape de hârtie în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 16 minute sau până la făcut, de cotitură și rearanjarea cartofi după 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
În timp ce cartofii gătesc, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți slănina din tigaie; rezervați 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați broccoli, ciuperci, ceapă și usturoi în picături în tigaie; gătiți 7 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din căldură.
8
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Combinați pulpa de cartofi, amestecul de ceapă, brânza și ingredientele rămase; împărțiți uniform între scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când cartofii sunt bine încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se presară cu slănină rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista