Broccoli Salată De Varză

Broccoli Salată De Varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Broccoli Coleslaw. O porție conține 159 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă $1.02 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 160 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare condimentată, piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Broccoli Salată De Varză, Broccoli Conopidă Salată De Varză, și Broccoli Salată De Varză - 2 Puncte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de salată de varză și ceapa. Într-un borcan cu un capac etanș, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
CeapăCeapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți peste salată de varză; aruncați pentru a acoperi.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista