Broccoli La Grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Broccoli la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați parmezan și frunze de busuioc violet, parmezan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Broccoli La Grătar Rabe, Broccoli Parmezan La Grătar, și Carne de vită la grătar cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți broccoli într-un castron mare.
Combinați sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul; stropiți peste broccoli și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Aruncați broccoli, apoi scurgeți marinada.
Puneți brânza într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați broccoli, câteva bucăți pe rând, agitați pentru a acoperi.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Puneți broccoli peste tigaia de picurare și grătarul, acoperit, la foc mediu indirect timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când este crocant. Dacă doriți, garnisiți cu parmezan ras și busuioc proaspăt.