Broccoli cu orez

Broccoli cu orez
Broccoli cu orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tăieturi de broccoli, cremă condensată de supă de ciuperci, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de vită și Broccoli Cauli-orez [aka Nu chineză nu prăjit nu orez], Orez verde (Broccoli, brânză și caserolă de orez), și Orez Verde (Orez Cu Broccoli Brânzos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, gătiți broccoli conform instrucțiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orez și supă. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista