Brioșe cu tărâțe de migdale

Brioșe cu tărâțe de migdale
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă brioșele cu tărâțe de migdale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 151 de calorii. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară măcinată, extract de migdale, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brioșe cu tărâțe cu scorțișoară și mere | Brioșe Super Bran, Brioșe cu cereale din tărâțe și brioșe cu tărâțe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați tărâțele, laptele, sosul de mere, untul și extractul de migdale; se lasa sa stea 5 minute. Între timp, combinați ingredientele uscate într-un castron mare; se amestecă amestecul de albușuri și tărâțe. Umpleți cupe de brioșe acoperite cu spray de gătit pe două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
BranBran
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Coaceți la 350° timp de 16-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista