Briose Cu Tort De Morcovi

Briose Cu Tort De Morcovi
Muffins tort morcov este un fără lactate și lacto ovo vegetarian micul dejun. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 122 calorii. Dacă aveți la îndemână nuci, ouă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este perfect pentru Paști. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 20%. Rețete similare sunt Muffins de morcovi sănătoși cu mere {alias Muffins de tort de morcovi}, Muffins de morcovi sănătoși cu mere {alias Muffins de tort de morcovi}, și Muffins de morcovi sănătoși cu mere {alias Muffins de tort de morcovi}.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru brioșa cu tort de morcovi. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
OcaziiPaști
Revista