Brioșele cu dovlecei sărate necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți per porție. O porție conține 177 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsimi . Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. 167 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați roșii uscate la soare, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 33% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Brioșe cu porumb și arpagic sărate , Brioșe cu dovlecei cu banane și Brioșe cu dovlecel cu lămâie .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 16 căni de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile uscate la soare și se ia de pe foc; transferați într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați dovleceii și ardeiul roșu prăjit în amestecul de roșii; se pulsa amestecul de cateva ori pana se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Amestecați făina universală, făina de porumb, făina integrală de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sare, piper, busuioc și oregano într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Mazăre Cu Cocă Violet
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mare separat, bateți untul cu zahărul până devine pufos folosind un mixer electric; se bat ouăle, pe rând. Se amestecă smântâna, laptele, sosul de ardei iute și 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt până aproape că este încorporat; adăugați restul amestecului de făină și amestecați de câteva ori doar pentru a se amesteca. Se amestecă amestecul de dovlecel. Turnați aluatul în cupele de brioșe pregătite până când sunt aproape umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
7
Stropiți fiecare ceașcă de brioșe cu aproximativ 1 linguriță de parmezan mărunțit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Coaceți brioșele în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 35 până la 40 de minute. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman