Briose cu dovlecei sărate
Brioșele cu dovlecei sărate necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți per porție. O porție conține 177 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsimi . Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. 167 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați roșii uscate la soare, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 33% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Brioșe cu porumb și arpagic sărate , Brioșe cu dovlecei cu banane și Brioșe cu dovlecel cu lămâie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 16 căni de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie.
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile uscate la soare și se ia de pe foc; transferați într-un robot de bucătărie.
Adăugați dovleceii și ardeiul roșu prăjit în amestecul de roșii; se pulsa amestecul de cateva ori pana se toaca marunt.
Amestecați făina universală, făina de porumb, făina integrală de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sare, piper, busuioc și oregano într-un castron.
Într-un castron mare separat, bateți untul cu zahărul până devine pufos folosind un mixer electric; se bat ouăle, pe rând. Se amestecă smântâna, laptele, sosul de ardei iute și 1 lingură de ulei de măsline.
Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt până aproape că este încorporat; adăugați restul amestecului de făină și amestecați de câteva ori doar pentru a se amesteca. Se amestecă amestecul de dovlecel. Turnați aluatul în cupele de brioșe pregătite până când sunt aproape umplute.
Stropiți fiecare ceașcă de brioșe cu aproximativ 1 linguriță de parmezan mărunțit, dacă doriți.
Coaceți brioșele în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 35 până la 40 de minute. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi.