Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor
Legumele rădăcinoase prăjite la cuptor sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 165 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de piper, salvie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor, Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor, și Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați rutabaga, păstârnacul, dovleceii și ceapa.
Adăugați uleiul, sarea și piperul; aruncați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 400 CP timp de 40-50 minute, amestecand ocazional.
Se presară cu ierburi; aruncați pentru a acoperi.