Breta ' S 7 Layer Dip
Breta ' S 7 Layer Dip necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $2.15 pe portie. O porție conține 464 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți fasole prăjită, măsline, baie de fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Indian 7 Strat Dip, Pizza Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați fasolea prăjită cu scufundarea fasolei fierbinți într-un bol; întindeți amestecul de fasole într-un strat uniform peste o tigaie pentru pizza.
Amestecați avocado cu salsa într-un bol; întindeți amestecul peste amestecul de fasole.
Așezați păpușile de smântână peste stratul de avocado și întindeți-le într-un strat uniform; deasupra cu brânză Cheddar mărunțită.
Presărați măsline negre, roșii tăiate cubulețe și ceapă verde peste baie.
Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.