Branzino cu sos Floridan Amazu este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos Floridan amazu, ulei de boabe de soia, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), și Branzino Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați făina și aluatul de tempura în două feluri de mâncare separate. Înveliți fiecare bucată de pește cu făină și apoi cu aluat de tempura; adăugați cu grijă în oala cu ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc ușor. Folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.