Bomboane fragile cu unt de nucă neagră
Bomboane friabile cu unt de nucă neagră durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 284 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, nuci, unt și sirop de porumb. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare cu lingura de 12% . Rețete similare includ Crockpot Peanut Candy (nu Brittle) Candy , Monster Spicy Brittle Candy Bar și Walnut Brittle .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, gătiți zahărul, siropul de porumb și apa până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge la fierbere.
Adăugați unt; gătiți până când amestecul ajunge la 280° pe un termometru pentru bomboane. Se amestecă nucile; gatiti pana la 300° (etapa de crack dur).
Se ia de pe foc și se amestecă cu bicarbonat de sodiu.
Se întinde imediat într-un 15-inch uns. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie. Când se răcește, se rupe în bucăți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Brittle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "