Bomboane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos

Bomboane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Bomboane de ciocolată de nucă de cocos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 35 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, nucă de cocos cu fulgi de înger baker, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bomboane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, Bomboane De Nucă De Cocos, și Bomboane Cu Migdale De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Se amestecă siropul de porumb, zahărul și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere pe căldură medie, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se amestecă nuca de cocos. Continuați să fierbeți, fără a amesteca, până când temperatura pe termometrul de bomboane ajunge la 113°. aruncați lingurițe de amestec de nucă de cocos pe o foaie mare de hârtie de ceară. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Nucă De CocosNucă De Cocos
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, ciocolata cu microunde într-un castron mediu cu microunde la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Se răcește până când temperatura pe termometrul cu bomboane ajunge la 28°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Înmuiați bilele de nucă de cocos în ciocolată, întorcându-le până când sunt complet acoperite. Reveniți la foaia de hârtie de ceară; lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Nucă De CocosNucă De Cocos
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista