Bomboane De Bourbon-Castan
Bomboanele Bourbon-castan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 61 calorii. Această rețetă servește 80. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de cacao de copt, ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, răspândire de castane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane De Smochine, Bomboane De Ignam, și Bomboane De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, puneți ciocolată dulce-amăruie. În cratița de 1 litru, încălziți frișca pentru a fierbe.
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată; lasa sa stea 2 minute. Se amestecă până se topește ciocolata. Se amestecă răspândirea castanului și bourbonul până se omogenizează bine. Capac; se răcește 4 ore sau până când este ferm.
Căptușiți foile de prăjituri cu pergament de gătit sau hârtie cerată. Formați lingurițe de amestec de ciocolată în bile.
Așezați pe foi de cookie; congelați 1 oră sau până când este ferm.
În placa de plăcintă de sticlă, puneți cacao. Într-un castron mediu cu microunde, ciocolata semidulce cu microunde descoperită la 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până când ciocolata poate fi agitată netedă. Folosind mâinile, aruncați bomboane înghețate în ciocolată topită și rulați cu mâinile pentru a acoperi complet. Aruncați ușor bilele acoperite în cacao, scuturând placa de plăcintă pentru a acoperi. Întoarceți bilele la foile de cookie. Refrigerați 1 oră sau până când acoperirea este fermă. A se păstra la frigider sau congelator.