Bomboane Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Rețeta de bomboane cu unt de arahide acoperite cu ciocolată ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 64. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un condiment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt de arahide cremos, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bomboane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Bomboane De Covrig Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Bomboane de ciocolată cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați tigaia pătrată de 8 sau 9 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei. Ungeți folia cu unt.
Într-un castron mediu, amestecați 1/2 cană de unt de arahide, untul, arahidele și vanilia. Se amestecă 2 căni de zahăr pudră, 1/2 cană odată, până se formează aluatul rigid. (Lucrați în zahăr pudră cu mâinile, dacă este necesar.) Dacă aluatul este sfărâmicios, lucrați în 1 lingură suplimentară de unt de arahide. Amestec Pat în tigaie. Capac; refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Scoateți din tigaie, folosind marginile foliei pentru a ridica.
Tăiați în 8 rânduri cu 8 rânduri.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Într-o cratiță de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând constant. Înmuiați pătratele de unt de arahide, pe rând, în amestec de ciocolată.
Așezați pe hârtie cerată. Refrigerați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este ferm.
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană zahăr pudră și 2 linguri unt de arahide. Bateți laptele cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă lapte suplimentar, dacă este necesar, câte 1 linguriță, până când este suficient de subțire pentru a stropi.
Stropiți glazura peste vârfurile de pătrate acoperite cu ciocolată. Refrigerați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este ferm. Păstrați bomboanele acoperite în frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.