Boabele coapte ale lui Erika
Boabele coapte ale lui Erika sunt a fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, zahărul brun, muștarul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 18%. Încercați Rugelach neortodox al lui Erika, Rugelach "neortodox" al lui Erika, și Erika dulce coaste scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie.
Combinați carnea de porc și fasolea, ceapa, zahărul brun, sosul Worcestershire și muștarul într-o farfurie de 2 litri. Se toacă slănina scursă și se amestecă în amestecul de porc și fasole. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute.