Boabe de secară cu aragaz lent cu dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fructe de secară cu aragaz lent cu dovlecei de nucă. O porție conține 193 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent, și Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, puneți boabele de secară; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Lăsați să se înmoaie în frigider cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore; scurgere.
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Așezați boabele de secară scurse și ingredientele rămase, cu excepția dovleceilor și nucilor, în aragazul lent. Se amestecă pentru a se amesteca.
Capac; gatiti la foc mic 7-8 ore sau pana cand boabele de secara sunt masticabile, dar fragede.
Se amestecă dovleceii. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperi; gatiti aproximativ 30 de minute sau pana cand dovlecelul este fraged. Se amestecă nucile.