Blender Budinca Yorkshire
Blender budinca Yorkshire ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 126 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 45 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Budinca Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți ouăle într-un blender; amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Cerneti faina si sarea impreuna intr-un bol; adăugați amestecul de făină și 1/4 cană de lapte în blender. Se amestecă până se omogenizează, 1 minut. Răzuiți aluatul din părțile laterale ale blenderului și turnați restul de 3/4 cană de lapte. Se amestecă până se omogenizează, încă 2 până la 3 minute.
Refrigerați aluatul cu 1 până la 2 ore înainte de gătit.
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Se toarnă 2 lingurițe de picături în fiecare din cele 6 căni de brioșă.
Puneți tigaia de brioșă în cuptor și încălziți până când picăturile sunt foarte fierbinți.
Se toarnă aluatul în fiecare dintre cupele de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când budincile se umflă și se rumenesc ușor, 20 până la 30 de minute.