Blackberry Brownie Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați BlackBerry Brownie Torte. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 223 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați toppingul Fudge Fudge al lui Smucker, amestecul de ciocolată Fudge brownie, toppingul biciuit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brownie Torte, Tort Cu Cremă De Mure, și Toffee Bar Brownie Torte.
Instrucțiuni
1 încălziți cuptorul la 177°. acoperiți tigaia cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit fără stick.
Combinați brownie mix, ulei, 1/2 cană gem și ou într-un castron mare. Se amestecă 50 de lovituri.
Răspândiți în tigaie pregătită.
2 coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
3 SPREAD biciuit topping la în termen de 1/2-inch de marginea exterioară.
Așezați 2 linguri de gem și topping fierbinte în colțul a două pungi de plastic resigilabile separate. Frământați până se omogenizează.
Tăiați vârful mic de pe colț.
Stropiți peste toppingul biciuit, mai întâi cu fudge fierbinte și apoi cu gem. Se răcește 30 de minute.
Tăiați în pene pentru a servi.