Bisque De Midie Franceză

Bisque De Midie Franceză
Reteta franceză midie Bisque ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 3,27 USD pe porție. O porție conține 562 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, jumătate și jumătate, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Bisque De Midii, Bisque De Midii, și Bisque de midii și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți 1 1/2 căni de apă și 1 cană de vin la fiert într-o oală mare și superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați midii, acoperiți oala și gătiți la foc mediu timp de 5 minute, până când midiile se deschid. Când midiile sunt suficient de reci pentru a se descurca, separați midiile de scoici și dați deoparte, aruncând scoicile și orice midii care nu s-au deschis. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită căptușită cu cheesecloth într-un bol și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Între timp, topiți untul într-un alt vas mare cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapa, prazul, morcovii, usturoiul, șofranul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și sotati, amestecând ocazional, timp de 5 minute. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
șofranșofran
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați roșiile și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați 2 căni din lichidul de gătit rezervat (aruncați restul) și restul vinului, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți neacoperit timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați midii rezervate, jumătate și jumătate și crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
9
Se încălzește până se încălzește, dar nu se fierbe. Se amestecă pătrunjelul sau mărarul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista